Het belang van oude telefoonlijnen doorknippen!
Oude telefoonlijnen zijn energiekoorden die jij of anderen op een bepaald moment van je leven ge├»nstalleerd hebben. Deze hebben jou en de ander afhankelijk van elkaar gemaakt. Er zijn mensen die blijven jouw energie aftappen, dit gebeurt bewust of onbewust. Dit hoeft niet met slechte bedoelingen te zijn maar het kan wel gebeuren. Nu is het bijzonder moment om je helemaal schoon te maken van de energie├źn van anderen en je eigen energie weer terug te roepen.

Wat ik vaak doe, vooral als ik me leeggezogen, vol of vastgelopen voel kijk ik in mijn innerlijke scherm de verschillende ontmoetingen die ik gedaan heb, mensen aan wie ik gedacht heb, plekken waar ik geweest ben, fysiek maar ook in mijn gedachten. Ik ga voelen wat het met mij doet.
Ik stuur in gedachte de energie van die personen, gebeurtenissen plekken terug bij wie het hoort en roep ik mijn energie terug.

Soms zitten energiekoorden vast en moet je ze op een andere manier verwijderen. Je kan ze in je verbeelding doorsnijden. Sommige zijn bang dat het negatief uitpakt of dat ze de persoon kwijtraken. Wat er in feite gebeurt is dat wat niet goed voor jou is weg blijft (wel tussendoor even controleren) en wat wel goed voor jou is op een ander niveau groeit.

Het goede nieuws is dat je de afhankelijkheid in de relatie kwijt bent. Je kan niets fout doen, stel je hart open en laat alles toe wat er in je opkomt. Stel je voor dat er vanuit allerlei richtingen de energie van jouw stralende zelf, bij je terugkomt.
Voel dat je je steeds completer gaat voelen.

Oefen er dagelijks mee en je zult zien dat jij het weer in jezelf voelt stromen, in je lichaam en in je leven. Nieuwe deuren gaan voor je open voor je hartverlangen.

Succes!!

Soms is er hulp voor nodig. Neem dan contact op met Chantal.