Jouw toekomst begint vóór jouw geboorte.

Genees de oorzaak niet het gevolg.Een traject waar jij de KERNcelherinneringen (bewust en onbewust) van je levensloop vrijmaakt van traumatische ervaringen die in jou zijn binnen geslopen tijdens kwetsbare fases in jouw ontwikkeling vanaf de conceptie tot en met het 7de levensjaar. Dat zijn de bouwfases die je kunt vergelijken met de fundamenten, draagmuren en charpente van jouw huis.

Een traject waar jij een meer bruisend en stromend leven gaat ervaren op het gebied van gezondheid, relaties, werk en onderneming.

Een traject waar, doordat jij jouw traumatische herinneringen losmaakt, jij ook jouw kinderen en mensen om je heen ook helpt om daarvan bevrijd te zijn. Je veroorzaakt een rimpel-effect.

  Geluk is besmettelijk!!  

Wat zijn KERNcellen herinneringen?Wij bestaan uit cellen, elk van onze cellen bevat informatie die onze verdere ontwikkeling bepaalt, onze talenten benadrukt en aanleg voor gezondheid en ziekte.

Deze KERNcellen herinneringen worden eerst gevormd tijdens ons intra-uterus leven, dan bij de geboorte en in onze eerste 7 levensjaren.
Alle gebeurtenissen laten een afdruk achter in ons lichaam, op cellulair/genetisch niveau.
Epigenetica (dat is de wetenschap die het verband tussen milieu en genexpressie bestudeert, d.w.z. wat we onder invloed van onze omgeving worden) heeft de afgelopen jaren veel informatie langs deze lijnen laten zien.
Deze Kerncellen herinneringen, van traumatische aard, zijn net als ongewenste programma’s die in ons onbewuste draaien. Daardoor kunnen onze natuurlijke talenten en kwaliteiten zich niet ontwikkelen en dat op alle vlakken van ons zijn.

Invloeden van de Kerncellen herinneringen .Deze afdrukken zullen onze fysieke en psychologische structuur veranderen en ons zo sterk of kwetsbaar maken voor toekomstige prikkels van onze omgeving.
Deze afdrukken beïnvloeden alle aspecten in ons leven:
Fysiek, onze gezondheid en vitaliteit.
Emotioneel, hoe wij reageren en omgaan met prikkels van buitenaf, hoe wij onze grenzen wel of niet kunnen neerzetten, hoe assertief kunnen zijn.
Mentaal, hoe wij denken over onszelf, onze medemensen, de natuur en de wereld om ons heen, de kosmos en onze plek daarin.
Spiritueel, onze contact met onze hogere zelf , onze intuitie, creativiteit, en ander hulpbronnen in ons, hoe wij zin geven aan ons leven. Contact maken en het manifesteren van onze levensmissie.

Waarom zich daarvan willen bevrijden?  Omdat jij mogelijk een soort leegte voelt in jezelf.
  Omdat jij steeds tegen dezelfde problematiek aanloopt.
  Omdat jij je nergens op je plek voelt.
  Omdat jij allerlei fysieke klachten hebt die medisch niet verholpen kunnen worden. ”Je moet er mee leren leven”
  Omdat jij liefde voor jezelf niet kunt ervaren en voor een ander, ook al zou jij dat graag willen.
  Omdat jij je leeggezogen voelt.
  Omdat jij niet het werk doet dat jou voldoening geeft.
  Omdat jij weet dat meer in je zit maar ... dat komt er niet uit.
  Omdat ik me gevangen voel in mijn lichaam en in mijn leven
  Omdat jij snel beïnvloedbaar bent!
  Omdat jij niet de salaris ontvangt dat jij verdient.
  Omdat…… vul zelf maar in.

Hoe nu verder….Als jij nu denkt, zo wil ik niet verder
En in jezelf een grote

JA

voelt om met dit traject te starten

  Omdat jij je vrij wilt voelen om jezelf te zijn.
  Omdat jij liefde wilt voelen voor jezelf en voor een ander
  Omdat jij je vitaal en energiek wilt voelen
  Omdat jij zonder schuldgevoel je grenzen aan wilt geven
  Omdat jij succesvol wilt zijn met het werk dat jij het liefst doet
  Omdat jij wilt dat alles moeiteloos stroomt in jouw leven, ook geld.
  Omdat jij je op je plek wilt voelen bij jezelf en overal waar jij bent.

VOEL JIJ EEN JAAA?

Belangrijke ontwikkelingsfase in jouw levensloopDeze fasen zijn als het fundament van een huis, daarom zijn ze zo belangrijk en worden ook het liefst in deze volgorde behandeld in het traject.
Voor elke fase is er een module. Zie de inhoud van de module op de betrefende pagina.

  De conceptie en de zwangerschap: Hoe klein de cel ook is vangt ze de emoties van de moeder op.

JA ik wil !


  De geboorte: De KERNcellen herinneringen gevormd van hoe jij ter wereld komt hebben invloeden hoe jij je laat zien, of je welkom voelt, hoe jij nieuwe uitdagingen aangaat.

JA ik wil !


  De relatie met jouw moeder.
  De relatie met jouw vader.
  De eerste 7 levensjaar.

Ervaringen van deelnemers:

“Ik wilde meedoen aan deze healing omdat ik weet dat er veel opgeschoond dient te worden in mijn leven. Vond het een fantastische ervaring om mee te doen. Mijn angstgevoelens, boosheid, verdriet, afkeer en machteloosheid tegen bepaalde situaties en mensen in mijn leven kwamen hevig naar boven. Het heeft mij veel duidelijk gemaakt... Er is nog veel oud zeer en recente pijnlijke ervaringen die ik mag gaan loslaten. Wil daarom heel graag meedoen aan een vervolg

Ik zal anderen zeer zeker adviseren om jouw healings en begeleiding te gaan volgen. Nogmaals dank voor zo'n mooie ervaring!“
MACY ( privacy naam)“Wat een mooie week hebben we gehad met deze groep.
Ik voelde me iedere dag sterker worden. Vooral de feedback op de laatste reading.

Ik herken daar inderdaad alles in en zie nu zo duidelijk dat ik niet goed bezig was. Inderdaad zorg ik dat iedereen het naar zijn zin heeft en cijfer me zelf altijd weg. Ik voelde dat dit deze week steeds sterker in mij naar voren kwam en kon inderdaad bedenken dat dit niet van mij was maar van iemand anders en heb dit ook bij deze personen gelaten. Het feit dat ik de chauffeur niet herkende is de onzekerheid in mij die nog steeds terug komt doordat ik twijfel aan mezelf of ik wel goed bezig ben.

Ik wilde graag mee doen omdat het zo’n goed gevoel gaf toen jij het vroeg. Ik het gevoel kreeg dat ik hier sterker uit zou komen.

Het was heel fijn om mee toedoen ook al keek ik de uitzendingen later terug. In heb begin viel ik wel steeds in slaap maar heb verschillende uitzendingen nog wat vaker gekeken en geluisterd.

Het heeft mij opgeleverd dat ik toch meer in mijn eigen kracht ben gaan staan en het voelt alsof ik met rechter rug in de wereld staat.

Ik zou zeker nog een vervolg willen zeker waar jij het over had over de ouders.

Ik zou zeker andere mensen adviseren om mee te doen aan jou healings en begeleidingen.”
MALIND ( privacy naam)Voel jij een duidelijke JA !!Ik verheug mij om jou te ontmoeten.
Lieve groet, Chantal

Heb jij vragen stel ze gerust, ik help je graag.