Reacties van cliënten en deelnemers

Lieve Chantal,

Ik wil jouw nogmaals hartelijk bedanken voor de reis die ik met jou samen heb mogen maken. Ik schrijf hieronder mijn beleving, jij mag dit delen. Voor nu wens ik jou en jouw geliefden een warm uiteinde en een gezond 2022.

Lieve groet, Petra


Mijn reis....

Aan de start van het nieuwe jaar zocht ik contact met Chantal, ik kende haar van een coaching van een aantal jaren geleden en zocht “hulp” vanwege mentale en fysieke problemen die ik ervaarde. De rust en wijsheid die Chantal bezit en uitstraalt geeft mij het vertrouwen om met haar dit uit te zoeken.
Zoals het vaak gaat waren er nu ook een aantal zaken waardoor het niet tot een afspraak kwam.

Het jaar raakte ten einde en ik voelde het is nu of nooit, begin december contact gezocht met Chantal en afspraken gemaakt.

Vandaag was de laatste afspraak van een reis die ik zo graag wilde maken maar waarvoor ik mijzelf geen tijd gunde, alles en iedereen ging altijd voor, dit jaar heb ik gezien hoe belangrijk IK was. Ik die geleerd was mijzelf niet vooraan te zetten, ik die geleerd had te wachten op mijn beurt en ik die mijn eigen waarde niet zag en toeliet.

Ik die voor iedereen de zorg opnam, ik die voor alles en iedereen tijd vrij maakte, ik met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zorgplicht naar buiten toe.

Toen werd ik ziek, tijdens de reis voelde ik dat ik niet ziek werd door alles wat ik deed. Nee ik was ziek van mijzelf. Wat ik ook deed, het was nooit goed genoeg, ik was nooit goed genoeg. Wat anderen mij ook vertelden, mijn geloof en vertrouwen in mijzelf waren er niet.

Het was een emotionele reis, mij over te geven en bij de hand te pakken. Chantal liet het kind in mij zingen “ik zie een ster, een lieve ster en strakjes komt zij dichterbij”.
Wat voelde ik mij verlegen en vol schaamte, terwijl het kind dat destijds niet voelde.

Mijn 2e afspraak bracht mij op het punt dat ik het mij ging herinneren wat ik zo diep weg had gestopt, weer vloeiden er tranen, maar er kwam ook verlichting, bevrijding.

Vandaag, onze laatste afspraak waren er geen tranen, ik nam plaats, liet mij zien en sprak mij uit. Ik gaf mij over en durfde te ontvangen wat ik altijd liever aan een ander deed geven. Omgeven door het kristal en de schittering in dit licht, kwam ik thuis. Mijn hart opende zich en er kwam verlichting, het was complete Overgave.

Ik wil Chantal bedanken voor haar ondersteuning en haar diepe geloof en vertrouwen tijdens deze reis. Chantal weet het licht te laten schijnen op de delen in jezelf waarvan ik het bestaan niet meer wist of deze heel diep had opgeborgen en in de schaduw heb gezet.

Ik kan iedereen aanraden jezelf dit cadeau te geven, een wedergeboorte op het zielsniveau waarvoor wij hebben gekozen. Ik BEN…. ❤️

Petra
Chantal voelt intuïtief de zaken aan waar ik moeite mee heb. Zij vraagt op een respectvolle wijze door om problemen helder te krijgen. Zij voelt haarscherp aan waar de gevoeligheden liggen en geeft een aantal zinvolle praktische adviezen.
Ik voelde mij hierdoor gesteund en gemotiveerd om mijn zwakke punten bloot te leggen en de weg van verandering in te slaan.
(J.P.)
Chantal heeft mij en onze zoon goed begeleid in een persoonlijke sessie, veel duidelijke inzichten gegeven. Chantal heeft voor ons veel meer kennis dan ik ooit had verwacht. Echt een aanrader om eens een persoonlijke sessie bij haar te laten doen. Ze laat je je goede kwaliteiten en minder goede kwaliteiten zien en geeft daar haar visie over.
(M.d.G.)
Lieve Chantal bedankt voor de mooie reading vandaag. je hebt mijn vragen heel lief beantwoord waardoor ik nu beter in mijn sterkte sta liefs xx.
(J.v.G.)
Je voelt je bij Chantal direct op je gemak en dat is belangrijk om je open te kunnen stellen. in een warm gesprek weet Chantal te sturen naar het probleem. Ze heeft mij goed geholpen mijn frustratie van het moment helder te krijgen. Daardoor kan ik verder. Chantal bedankt.
(J-W.D.)
... Chantal, je bent een heel mooi mens waar de levenservaring en het inlevingsvermogen vanaf spatten. Daardoor kun je iemand in veel situaties een spiegel voorhouden en de juiste vragen stellen. Het voelde voor mij makkelijk om me voor je open te stellen, terwijl ik dat normaal gesproken niet snel doe. ...
(M.D.)
Net een leuke sessie gehad met Chantal. Ze heeft me positieve inzichten gegeven en tips doe ik zeker moet doen voor een nog positiever leven. Bedankt Chantal.
(V.B.)
Chantal haalt het beste in je naar boven! Door vragen te stellen, laat zij je zo veel mogelijk zelf bij de antwoorden komen. Zij geeft niet haar mening maar is open minded over jou.
(M.R.)
Chantal heeft mij al velen inzichten gegeven bij de hulpvragen die ik had, zo kon ik, met verschillende handvaten, verder. Ook heb ik bij Switch een Talentenboom cursus gedaan, hier is voor mij heel veel duidelijk geworden.
(D.K.)
... Wat de behandeling me vooral heeft gebracht is een stuk inzicht, hoop, vertrouwen en daarmee rust op juist die punten die op bepaalde momenten het sterkste speelden. Bovendien gaf Chantal me steeds het gevoel dat ik het niet alleen hoefde te doen; zij was er om me vanuit de beste intenties te helpen. Elk consult weer was erg leerzaam en hoopgevend. ...
(R.N.)
Chantal vraagt dóór en nodigt je uit. Ik ben graag in haar Energie.
(C.v.D.)
Chantal is professioneel, buitengewoon kundig, gevoelig, inlevend, meelevend en een buitengewoon charmante persoonlijkheid. Bij haar ben je in goede handen en kun je jouw hulpvraag met een gerust hart neerleggen. Zij geeft jou de inzichten die je nodig hebt.
(W.E.)
Na een gesprek met Chantal heb ik meer inzicht gekregen in mijn hulpvraag. Ze heeft me verschillende kanten laten zien van mijn hulpvraag en goede tips gegeven waar ik zelf verder mee aan de slag kan. Het was voor mij een verhelderende sessie.
(T.M.)
Mocht gisteren mijn gewonnen Reading ontvangen van Switch Welzijn. Chantal kent mij niet, en wat ze mij mocht vertellen onvoorstelbaar. Het klopte allemaal. En mij de dingen verteld waar ik mee verder kan.Dank je wel Chantal. Liefs Natasja.
(N.K.)
Chantal heeft mij geleerd dat ik 't waard ben om er te zijn. Dat ik weer in mijn kracht sta. Bedankt Chantal.
(A.F.)