Reacties van cliënten en deelnemers

Chantal voelt intuïtief de zaken aan waar ik moeite mee heb. Zij vraagt op een respectvolle wijze door om problemen helder te krijgen. Zij voelt haarscherp aan waar de gevoeligheden liggen en geeft een aantal zinvolle praktische adviezen.
Ik voelde mij hierdoor gesteund en gemotiveerd om mijn zwakke punten bloot te leggen en de weg van verandering in te slaan.
(J.P.)
Chantal heeft mij en onze zoon goed begeleid in een persoonlijke sessie, veel duidelijke inzichten gegeven. Chantal heeft voor ons veel meer kennis dan ik ooit had verwacht. Echt een aanrader om eens een persoonlijke sessie bij haar te laten doen. Ze laat je je goede kwaliteiten en minder goede kwaliteiten zien en geeft daar haar visie over.
(M.d.G.)
Lieve Chantal bedankt voor de mooie reading vandaag. je hebt mijn vragen heel lief beantwoord waardoor ik nu beter in mijn sterkte sta liefs xx.
(J.v.G.)
Je voelt je bij Chantal direct op je gemak en dat is belangrijk om je open te kunnen stellen. in een warm gesprek weet Chantal te sturen naar het probleem. Ze heeft mij goed geholpen mijn frustratie van het moment helder te krijgen. Daardoor kan ik verder. Chantal bedankt.
(J-W.D.)
Net een leuke sessie gehad met Chantal. Ze heeft me positieve inzichten gegeven en tips doe ik zeker moet doen voor een nog positiever leven. Bedankt Chantal.
(V.B.)
Chantal haalt het beste in je naar boven! Door vragen te stellen, laat zij je zo veel mogelijk zelf bij de antwoorden komen. Zij geeft niet haar mening maar is open minded over jou.
(M.R.)
Na een gesprek met Chantal heb ik meer inzicht gekregen in mijn hulpvraag. Ze heeft me verschillende kanten laten zien van mijn hulpvraag en goede tips gegeven waar ik zelf verder mee aan de slag kan. Het was voor mij een verhelderende sessie.
(T.M.)
Mocht gisteren mijn gewonnen Reading ontvangen van Switch Welzijn. Chantal kent mij niet, en wat ze mij mocht vertellen onvoorstelbaar. Het klopte allemaal. En mij de dingen verteld waar ik mee verder kan.Dank je wel Chantal. Liefs Natasja.
(N.K.)
... Chantal, je bent een heel mooi mens waar de levenservaring en het inlevingsvermogen vanaf spatten. Daardoor kun je iemand in veel situaties een spiegel voorhouden en de juiste vragen stellen. Het voelde voor mij makkelijk om me voor je open te stellen, terwijl ik dat normaal gesproken niet snel doe. ...
(M.D.)
Chantal is professioneel, buitengewoon kundig, gevoelig, inlevend, meelevend en een buitengewoon charmante persoonlijkheid. Bij haar ben je in goede handen en kun je jouw hulpvraag met een gerust hart neerleggen. Zij geeft jou de inzichten die je nodig hebt.
(W.E.)
Chantal heeft mij al velen inzichten gegeven bij de hulpvragen die ik had, zo kon ik, met verschillende handvaten, verder. Ook heb ik bij Switch een Talentenboom cursus gedaan, hier is voor mij heel veel duidelijk geworden.
(D.K.)
Chantal heeft mij geleerd dat ik 't waard ben om er te zijn. Dat ik weer in mijn kracht sta. Bedankt Chantal.
(A.F.)
Chantal vraagt dóór en nodigt je uit. Ik ben graag in haar Energie.
(C.v.D.)
... Wat de behandeling me vooral heeft gebracht is een stuk inzicht, hoop, vertrouwen en daarmee rust op juist die punten die op bepaalde momenten het sterkste speelden. Bovendien gaf Chantal me steeds het gevoel dat ik het niet alleen hoefde te doen; zij was er om me vanuit de beste intenties te helpen. Elk consult weer was erg leerzaam en hoopgevend. ...
(R.N.)